Festivalfood: Theater Terras en Spoffin koken bij De Vereeniging


Typische festival-gerechten op de binnenplaats van De Vereeniging.

Festivalfood proeven en nieuwsgierig naar het buitentheater- en muziekprogramma deze zomer? Medewerkers van Theater Terras en Spoffin komen 23 juni koken bij Restaurant de Vereeniging. Dat betekent smullen van lekkere gerechten, een muzikaal voorproefje en daarnaast serveren de gastkoks je op de binnenplaats ook informatie over het aanbod zomerse muziek- en theateractiviteiten die dit seizoen in de Amersfoortse openlucht op het programma staan.

Vrijwilligers en medewerkers van Amersfoorts Theater Terras en street arts festival Spoffin koken en serveren samen met de koks van de Vereeniging typische festival-gerechten op de binnenplaats van de Vereeniging, waar de Amersfoortse singer-songwriter Jacco Haker voor muziek zorgt en ook IJS van Vitelli aanwezig is. De Smokey Joe BBQ gaat aan, er hangt een grote vuurpot boven de vuurschaal en de enorme paƫllapan doet je watertanden: echt buitenkoken in de buitenkeuken en ook aan vegetariƫrs is gedacht.

Tijdens het eten presenteren vrijwilligers op verschillende manieren het nieuwe programma van Theater Terras en Spoffin. Daarnaast komen de Binnenplaatsconcerten aan bod: dat is muziek bij de Vereeniging, geprogrammeerd door poppodium Fluor. In samenwerking met Citymarketing krijgen bezoekers tijdens Festifood eveneens een mooi overzicht van alle andere zomerse activiteiten in Amersfoort en ook Poppen in het Park staat op het menu om aandacht te vragen voor hun festival.

De aanvang is 18.00 uur. Vanaf 20.00 uur kunnen ook bezoekers die niet mee-eten aansluiten. Kosten voor het evenement zijn 22,50 euro p.p. voor een driegangenmenu. Reserveren kan via website van de Vereeniging: www.devereeniging.nl of per mail: eten@devereeniging.nl. Er is ruimte voor maximaal 70 bezoekers, dus advies is: doe dit bijtijds!

Amersfoorts Theater Terras presenteert in de zomer voorstellingen op verrassende locaties; internationaal street arts festival Spoffin haalt eind augustus professionele groepen en artiesten uit heel Europa naar Amersfoort; poppodium Fluor programmeert optredens van artiesten op de binnenplaats van de Vereeniging en Poppen in het Park biedt in september een verscheidenheid aan poppen- en marionettentheater.

  14-06-2016

 De Vereeniging

Ga terug