Gezocht: walhalla, gevonden: moestuin


Onderwater Producties - Foto Fred Ernst

Gezocht: walhalla, gevonden: moestuin


Trees in the City - Foto Marijn van Muijen

Gezocht: walhalla, gevonden: moestuin


Onderwater Producties - Foto Fred Ernst

Leven in een moestuin: zou dat de oplossing zijn? Twee mensen zijn gevlucht voor het alledaagse stadse leven en denken hun heil te vinden in Tuinpark Laakzijde, in de Amersfoortse wijk Vathorst.

Het pure leven
Ze voelen zich slachtoffer van de consumptiemaatschappij en willen terug naar de natuur en het pure leven, midden in de stad. Geen televisie, geen internet, geen wijntje op de bank, geen vrienden om lekker mee uit eten te gaan. Kunnen ze nog wel terug? En wie is toch die zwijgende tuinman?

Het Rotterdamse gezelschap Onderwater Producties, dat met eerdere voorstellingen al indruk maakte tijdens Spoffin, speelt nu hun locatievoorstelling ‘How Much is Enough?” bij Theater Terras, op zaterdag 16 juli. Meer details vind je op onze programma-pagina.

Optreden Trees in the City
De voorstelling begint om 21.00 uur. Een uur daarvoor is onze bar open en kun je op ons terras genieten van koffie, thee, fris, bier of wijn. En van het groenste ijs van Amersfoort, dankzij Jeroen van Voorn van IJs van Vitelli. Ook na afloop is de bar open. Zowel voor als na ‘How Much is Enough’ treedt de Amersfoortse singer-songwriter Trees in the City op. Volop genieten dus bij Theater Terras.

Deze voorstelling is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst. We zijn erg blij met deze, inmiddels jarenlange, steun.

Laatste nieuws
Kijk voor het laatste nieuws over de voorstelling op Facebook (www.facebook.com/amersfoortstheaterterras/) en Twitter: @TheaterTerras.

De locatie waar deze voorstelling wordt gespeeld, is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

  07-07-2016

Ga terug