Wie controleert wie?


Foto Pierre Morel

Wie controleert wie?


Foto Jacco Haker

Wie controleert wie?


Foto Pierre Morel

Overal zien we witte ballen en niemand laat zich beperken door de lijn van plakband op de grond. In de energieke voorstelling ‘Flaque’ van Compagnie Defracto gaan twee acrobatische jongleurs door tot ze erbij neervallen, letterlijk en figuurlijk.

Een perfecte mix
En wat doet die technicus daar? Of is het een dj? Er zijn wonderlijke dansjes op rare muziek. Controleert de jongleur de bal of andersom? Eén ding is zeker: er vallen meer mensen dan ballen. Een perfecte mix tussen fysiek theater, jongleren, dans en slapstick.

Schemerduister
We zijn op de helft van seizoen 2016. Twee voorstellingen al weer achter de rug, maar gelukkig ook nog twee te gaan. Te beginnen met 'Flaque' van Compagnie Defracto op zaterdag 30 juli. Deze voorstelling komt het best tot zijn recht in het schemerduister, op een ietwat unheimische locatie. Die laatste denken we gevonden te hebben in de parkeerplaats onder het viaduct over de Eem. Rijd naar de Vanadiumweg 9 en je kunt ons niet missen. De voorstelling begint een uur later dan gebruikelijk, namelijk om 22 uur.

Optreden Jacco Haker
De mobiele bar Van Zanten gaat wel op de normale tijd open, om 20 uur dus. De Amersfoortse singer-songwriter Jacco Haker treedt voor en na 'Flaque' op. Ook Jeroen van Voorn van IJs van Vitelli is weer present met zijn ijscokar vol lekkere smaken. Alle ingrediënten voor een fijne avond.

Pop-up restaurant
De locatie blijft altijd tot het laatste moment geheim, maar we hebben horen fluisteren dat op loopafstand van onze speelplek een restaurant zal oppoppen... De eindtijd van het diner is afgestemd op de begintijd van onze voorstelling. Een aantrekkelijke combinatie! Kijk voor meer informatie op de website van PopUp033 (link onderaan de pagina).

Laatste nieuws
Kijk voor het laatste nieuws over de voorstelling op Facebook (www.facebook.com/amersfoortstheaterterras/) en Twitter: @TheaterTerras.

  22-07-2016

 Jacco Haker
 PopUp033

Ga terug