Wat is toeval?


Foto Jana Arns

Wat is toeval?


Foto FEEK

Wat is toeval? Met die vraag houdt het Belgische gezelschap Rode Boom zich bezig in de voorstelling Ongekende Evidenties. Alweer de laatste voorstelling van dit seizoen.

Magische ervaring
Hoe Ongekende Evidenties te omschrijven? Laten we het houden op een cross-over van theater, muziek en mentalisme (of zoals het zo mooi in het Frans heet: magie nouvelle). Rode Boom noemt het zelf een artistiek onderzoek rond toeval, waarbij de toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen.

Beperkt plek
Dit is zo’n voorstelling die zich lastig in woorden laat vangen, die moet je gewoon zien en ondergaan. Maar let op: er is plek voor maximaal 400 bezoekers. Wie het eerst komt... Ongekende Evidenties is te zien op zaterdag 13 augustus, op het Middeleeuws Erf bij Het Groene Huis (voorheen CNME) aan de Schothorsterlaan 21.

Optreden FEEK
Op tijd komen is sowieso geen straf. Want vanaf 20 uur is zoals altijd de mobiele bar Van Zanten open, verkoopt IJs van Vitelli zijn bijzondere bolletjes en treedt een Amersfoortse singer-songwriter op. Deze keer is dat een duo: FEEK. Dat bestaat uit Fee Schellekens (zang) en Rik Haker (gitaar). Zij spelen covers die zijn teruggebracht tot de essentie, met een knipoog naar het theatrale. De voorstelling zelf begint om 21 uur. Na de voorstelling treedt FEEK nog een keer op en zijn ons terras en de bar weer open.

Laatste nieuws
Kijk voor het laatste nieuws over de voorstelling op Facebook (www.facebook.com/amersfoortstheaterterras/ ) en Twitter: @TheaterTerras.

  04-08-2016

 FEEK op Facebook
 Een voorproefje van Ongekende Evidenties

Ga terug