Gewoon omdat het kan!


Cees Wouda

Gewoon omdat het kan!


Mets Julianus

Dit seizoen programmeert Amersfoorts Theater Terras op de valreep twee prachtige voorstellingen in het Openluchttheater033. Afgelopen zaterdag zat het publiek, veilig op afstand van elkaar, op de tribunes van Openluchttheater Amersfoort en genoot zichtbaar van de mannen van Mobil & Casier die acrobatische toeren uithaalden om een boom 2.0 te bouwen: De rode Pick-up wagen deed dienst als ladder, de houten blokken werden hoger en hoger gestapeld met veel gestuntel en improvisatie. Een half uur lang humor, acrobatiek en mimehoe mooi wil je het hebben! De voorstelling B.V. Natuur is een sterk staaltje locatietheater. Singer-songwriter Hannie Donker ontving voor aanvang van de voorstelling het publiek en zong de sfeer alvast goed in.

Een bijzonder schouwspel, voor zowel de bezoekers als ook voor de acteurs. Toch nog een heel klein beetje het seizoen goed maken zegt acteur Aat Dirks, Op een mooie plek waar normaal gesproken meer dan 1000 mensen kunnen zitten, is dat nu een kwart van het totaalheel raar, maar wel ook fijn dat het zo kan

De twee voorstellingen waren al ruim van te voren volgeboekt. wat fijn dat dit kan en wat goed dat jullie dit doen waren bij aanvang van de voorstellingen veel gehoorde kreten uit het publiek.

De voorbereidingen waren dit jaar anders dan anders; veel tijd is gestoken in het zorgvuldig implementeren van de Coronamaatregelen waarbij vriendelijke publieksbegeleiding centraal stond. Dat is goed gelukt dankzij de enthousiaste vrijwilligers.

Ook op anderhalve meter afstand valt er nog volop te genieten van locatietheater!

Op zaterdag 29 augustus doet Amersfoorts Theater Terras het gewoon nog een keer. Dan met Shake Shake Shake van De Dansers. Het is al uitverkocht, maar hou de Social Media in de gaten; vrijgekomen kaarten gaan we op een gegeven moment weer aanbieden.

  18-08-2020

 Tickets:

Ga terug