Mexico, Italië, België en Frankrijk bij Theater Terras


Henry Krul

Artiesten uit alle windstreken komen deze zomer naar Amersfoort voor vier bijzondere zomeravondvoorstellingen van Theater Terras. De programmering bevat optredens uit België, Frankrijk, Italië en Mexico.

De voorstellingen spelen zich zoals altijd af op verrassende locaties: een kerkplein, een kloostertuin, een stadspark en een schoolplein. Dankzij de belangeloze medewerking van de gebruikers en eigenaren kan Theater Terras ook in 2012 weer bijzondere plekken omtoveren tot een podium voor één dag.
Gastvrijheid staat als vanouds hoog in het vaandel van de vrijwilligersorganisatie. Het eigen mobiele terras serveert vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen koffie, thee, fris en licht-alcoholische dranken. Na het optreden kunnen de bezoekers daar eveneens gebruik van maken. De parkvoorstelling van 30 juni biedt tevens gelegenheid voor een picknick: maximaal 50 plaatsen à € 7,50 per deelnemer. Aanmelden via een e-mail naar info@theaterterras.nl is vanaf nu mogelijk.
Het programma:
30 juni Het verlangen, de grote vraag en een boom: Originally Fake (B) met Souffle Moi. 21 uur, Van Stolbergpark, Leusderweg. Na de pauze een vurige danssolo over de liefde: Teatro Manonuda (I) met Et Nunc.
14 juli Twee broers zoeken een vrouw: La Chouing (F) met Cendres, 21 uur, Plein Martinuskerk, Hoogland
28 juli Schipbreuk leidt tot poëzie: Pachuco (MEX/USA/B) met Esperando la luna, 21 uur, Onze Lieve Vrouw ter Eem, Daam Fockemalaan 22
11 augustus De onderbuik vertelt: KAiET! (B) met Vieze Verol Tjes, 19 en 22 uur Aurisgroep locatie Prof. Groenschool, ingang Kwekersweg (twee voorstellingen wegens beperkte ruimte)
De speelplek kan wijzigen als gevolg van actuele omstandigheden. Alle voorstellingen vinden plaats op bijzondere locaties, die niet specifiek voor publiek zijn ingericht. Theater Terras heft geen entree maar vraagt na afloop een vrijwillige bijdrage.
Fan, liefhebber en betrokken? Steun Theater Terras ook structureel, meld je hier aan als vriend.

  24-05-2012

Ga terug