Compagnie Olof Zitoun
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 2 juli 2016 21u00 - dag eerder in Leusden
> Het Vlinderpark, Van Galenstraat 30
Terug naar die goede oude tijd! Vier vrienden blazen de oude Franse bar ‘Quatre Vins’ nieuw leven in. Althans, ze doen een poging.

Onhandige obers
De klant is koning en moet natuurlijk perfect worden bediend: uniek en vooral spectaculair. Lusteloos en stamelend, zingend en dansend of zelfs jonglerend. Elk glas wordt in stijl geserveerd en elke ober heeft daar zijn eigen manier voor. Hoe onhandig de obers ook zijn, het gaat altijd op het nippertje goed.
Een lachwekkende voorstelling met acrobatische toeren, voor jong en oud!

Voorpret en nagenieten
Theater Terras werkt samen met mobiele Bar Van Zanten, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Vorig jaar was het smurfenijs een daverend succes. Wat heeft Vitelli dit jaar voor verrassing in petto? Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Voorpret én nagenieten verzekerd.

Wat is het je waard?
Voor de voorstellingen van Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Theater Terras krijgt subsidie, maar niet zoveel dat we zonder bijdrage van het publiek kunnen. Daarom vragen we je na afloop van de voorstelling om een vrijwillige bijdrage. Betaal wat jij het waard vindt. Je kunt jouw bijdrage kwijt bij een van onze vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols. Met bijvoorbeeld 5 euro per persoon help je ons enorm om onze begroting sluitend te krijgen. Zo kunnen we dit soort mooie voorstellingen op verrassende locaties blijven organiseren.

Website Compagnie Olof Zitoun
Een voorproefje