Onderwater Producties
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 16 juli 2016 21u00
> Tuinpark Laakzijde, Te bereiken via bruggetje t.h.v. Workumstraat 54
In een moestuin, in de weidsheid van het land en met de stad op de achtergrond zijn twee mensen gevlucht uit het alledaagse stadse leven.

Het pure leven!
Heb je ooit een eikenblad gezien zo groot als een voetbalveld? Of een paardenbloem zo hoog als de Onze Lieve Vrouwetoren? How Much is Enough? is een afwisselende voorstelling met inhoud en humor. Twee mensen gooien hun leven radicaal om en gaan wonen in een moestuin. Ze voelen zich slachtoffer van de consumptiemaatschappij en willen terug naar de natuur en het pure leven, midden in de stad. Geen televisie, geen internet, geen wijntje op de bank, geen vrienden om lekker mee uit eten te gaan. Kunnen ze nog wel terug? En wie is toch die zwijgende tuinman?

Eet je mee?
Voorafgaan aan de voorstelling serveren we een eenvoudige maar lekkere maaltijd in de moestuin. Er is plek voor 50 mensen, dus meld je snel aan via picknick@theaterterras.nl">picknick@theaterterras.nl. Je krijgt dan een bevestiging van je aanmelding en praktische informatie. De maaltijd kost 10 euro. Dit is zonder drank.

Voorpret en nagenieten
Theater Terras werkt samen met mobiele Bar Van Zanten, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Vorig jaar was het smurfenijs een daverend succes. Wat heeft Vitelli dit jaar voor verrassing in petto? Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Bij deze voorstelling is dat Trees in the City. Voorpret én nagenieten verzekerd.

Wat is het je waard?
Voor de voorstellingen van Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Theater Terras krijgt subsidie, maar niet zoveel dat we zonder bijdrage van het publiek kunnen. Daarom vragen we je
na afloop van de voorstelling om een vrijwillige bijdrage. Betaal wat jij het waard vindt. Je kunt jouw bijdrage kwijt bij een van onze vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols. Met bijvoorbeeld 5 euro per persoon help je ons enorm om onze begroting sluitend te krijgen. Zo kunnen we dit soort mooie voorstellingen op verrassende locaties blijven organiseren.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.

De locatie waar deze voorstelling wordt gespeeld, is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.


Website Onderwater Producties
Trees in the City