Compagnie Defracto
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 30 juli 2016 22u00 - aanvang uur later dan normaal!
> Parkeerplaats onder het viaduct, Vanadiumweg 9
In een wat louche omgeving - een verlaten parkeerplaats onder een viaduct op een industrieterrein - lijkt niets meer veilig.

Wie controleert wie?
Overal zien we witte ballen en niemand laat zich beperken door de lijn van plakband op de grond. In deze energieke voorstelling gaan twee acrobatische jongleurs door tot ze erbij neervallen, letterlijk en figuurlijk. En wat doet die technicus daar? Of is het een dj? Er zijn wonderlijke dansjes op rare muziek. Controleert de jongleur de bal of andersom? Eén ding is zeker: er vallen meer mensen dan ballen. Een perfecte mix tussen fysiek theater, jongleren, dans en slapstick.

Voorpret en nagenieten
Theater Terras werkt samen met mobiele Bar Van Zanten, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Vorig jaar was het smurfenijs een daverend succes. Wat heeft Vitelli dit jaar voor verrassing in petto? Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Voorpret én nagenieten verzekerd.

Wat is het je waard?
Voor de voorstellingen van Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Theater Terras krijgt subsidie, maar niet zoveel dat we zonder bijdrage van het publiek kunnen. Daarom vragen we je
na afloop van de voorstelling om een vrijwillige bijdrage. Betaal wat jij het waard vindt. Je kunt jouw bijdrage kwijt bij een van onze vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols. Met bijvoorbeeld 5 euro per persoon help je ons enorm om onze begroting sluitend te krijgen. Zo kunnen we dit soort mooie voorstellingen op verrassende locaties blijven organiseren.

Website Compagnie Defracto
Een voorproefje