Rode Boom
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 13 augustus 2016 21u00
> Middeleeuws Erf bij Het Groene Huis (Centrum voor Natuur en Milieu Educatie), Schothorsterlaan 21
Een magische voorstelling op een bijzondere plek, vol geschiedenis. Toeval bestaat niet, toch? Rode Boom probeert het toeval uit te dagen om een glimp van zijn bestaan te vangen.

Magische ervaringen
In een cross-over van theater, muziek en mentalisme hopen de toevalligheden zich op tot magische ervaringen. De aarde glijdt stilletjes onder je voeten weg bij het kijken naar deze voorstelling. Het publiek valt met open mond van de ene verbazing in de andere. Mentalist Kurt Demey en bassist Joris Vanvinckenroye (of beter gezegd: baskunstenaar) spelen een poëtische én beeldende muzikale voorstelling.

Voorpret en nagenieten
Theater Terras werkt samen met mobiele Bar Van Zanten, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn, pils en speciaal bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Vorig jaar was het smurfenijs een daverend succes. Wat heeft Vitelli dit jaar voor verrassing in petto? Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Voorpret én nagenieten verzekerd.

Wat is het je waard?
Voor de voorstellingen van Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Theater Terras krijgt subsidie, maar niet zoveel dat we zonder bijdrage van het publiek kunnen. Daarom vragen we je
na afloop van de voorstelling om een vrijwillige bijdrage. Betaal wat jij het waard vindt. Je kunt jouw bijdrage kwijt bij een van onze vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols. Met bijvoorbeeld 5 euro per persoon help je ons enorm om onze begroting sluitend te krijgen. Zo kunnen we dit soort mooie voorstellingen op verrassende locaties blijven organiseren.

Website Rode Boom
Een voorproefje