Asterions Hus
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 1 juli 2017 21u00
> Achtertuin, Galvanistraat 30

24 Vieringen van de liefde

Romeo & Juliet, het verhaal dat iedereen kent. Asterions Hus brengt een surrealistische versie. Een beweeglijke en humoristische performance met 24 scènes, 24 omwegen en 24 vieringen van de liefde. Een complexe en banale voorstelling, vol humor, passie en chaos. Deze Denen noemen het ‘poëtisch lawaai’. De fantastische tekst van Shakespeare vertaalt Asterions Hus in verliefde sumoworstelaars en ballet in kruiwagens.


Verscholen groene oase

Bij Theater Terras zijn we altijd op zoek naar de mooiste plekken die passen bij de voorstellingen. Liefst ook plekken in de stad die je nog niet kent. Dat is hier zeker gelukt. Een verscholen oase van groen in het Leusderkwartier. De ideale plek voor dit liefdesverhaal. Met dank aan Trebbe en Omnia Wonen. 


Eten vooraf

Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we een picknick. Er is plek voor 50 gasten. Aanmelden kan via picknick@theaterterras.nl. De kosten zijn 12,50 euro per persoon, dit is zonder drank. 


Drank, ijs en muziek

Theater Terras heeft een bar, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Deze keer is dat Levi Manner.Hij maakt wat dromerige Nederlandstalige luisterliedjes. 


Deze voorstelling wordt ook gespeeld op vrijdag 30 juni in Leusden. Dit is een samenwerking tussen Leuker Leusden en Theater Terras. Aanvang: 21.00 uur, locatie: Karekiet.Website Asterions Hus
Een voorproefje