Galapiat Cirque
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 15 juli 2017 21u00
> Beekdalpark, thv Heiligenbergerweg 183i

Hout en drank

Een norse, bonkige maar ook gevoelige man. Hij is stil en piekert over het leven. Hij drinkt en hij drinkt. Zwijgend deelt hij zijn wijn met publiek, terwijl hij je meeneemt naar zijn eigen wereld. Een wereld gemaakt van houten planken en boomstammen, waarin niets hem kan weerhouden van zijn acrobatische toeren. BOI is het Franse woord voor ‘hout’ en ‘drinken’. Een fysieke voorstelling en een duet tussen een live muzikant en een acrobaat die zonder twijfel zijn grenzen durft op te zoeken.


Drank, ijs en muziek

Theater Terras heeft een bar, waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Dit keer is dat Bas Bons. In maart bracht deze Amersfoortse muzikant zijn eerste CD uit, 'Wakker'.


Praktische informatie

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op de parkeerplaats t.h.v. de kruising Gasthuislaan - Ringweg Dorrestein. De ingang van de parkeerplaats bevindt zich aan de Gasthuislaan. Website Galapiat Cirque
Een voorproefje