De Baron
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 28 juli 2018 21u00
> Skatepark, Caraiben 8, Vathorst

De Baron is...

De Baron is een storm in de Sahara, een dijkdoorbraak in Zeeland en een afbrokkelende muur in Israël. De Baron is Nederlandstalige wereldrock. Acht muzikanten brengen gierend koper, blaffende drums en vlijmscherpe taal. Je hoort Arabische, Afrikaanse, Balkan- en fanfare-invloeden. Een muzikale en magische reis met verhalen over reizen en hartverscheurende liefde. 


...anders

De Baron is anders. Wellicht ook anders dan je van een voorstelling van Amersfoorts Theater Terras gewend bent. Bij de Baron hoef je niet stil op een bankje te zitten, maar mag je dansen. Of een drankje halen, want de bar blijft gewoon open. 


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Voor en na de voorstelling van De Baron speelt een lokale singer-songwriter. Vandaag is dat Marja de Boer.

 

Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.


Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.Ee voorproefje (video)
Website De Baron