Seizoen 2016: een tipje van de sluier...


Fred Ernst

Ook in 2016 organiseren we weer vier bijzondere voorstellingen op verrassende locaties in Amersfoort. En, voor het eerst ook één in Leusden!

We werken dit jaar samen met Leuker Leusden en programmeren ook hier een voorstelling. Een samenwerking waar we erg enthousiast over zijn!

Zet deze data alvast in je agenda:

Vrijdag 1 juli, 21 uur (in Leusden)
Zaterdag 2 juli, 21 uur (dezelfde voorstelling als in Leusden)
Zaterdag 16 juli, 21 uur
Zaterdag 30 juli, 22 uur (!)
Zaterdag 13 augustus, 21 uur.

In een moestuin
Een tipje van de sluier lichten we alvast op: Onderwater Producties speelt op 16 juli in Vathorst ‘How much is enough?’. Twee mensen gooien hun leven radicaal om en gaan leven in een moestuin. Geen televisie, geen internet, geen glaasje wijn, geen vrienden om lekker mee uit eten te gaan. Kunnen ze nog wel terug?

Waar anders dan in een moestuin konden we deze voorstelling laten spelen? Zo viel onze keuze op Tuinpark Laakzijde. Lees meer op: www.vathorst.nl/beleefvathorst/34/#/4/.

We programmeren graag voorstellingen in Amersfoorts jongste wijk om met onze voorstellingen nieuwe inwoners te binden aan de stad. We kunnen dit doen mede dankzij de steun van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst.

Nog meer verrassingen
Eind mei vertellen we je wie we nog meer hebben gestrikt (het is een mooi en divers aanbod geworden). Dan volgen ook de locaties en andere praktische informatie. En we hebben nog meer verrassingen in petto!

Vrienden worden?

Draag jij ons een warm hart toe? Word dan Vriend van het Theater Terras. Klik bovenaan op het tabblad Vrienden en steun ons zodat we pareltjes van voorstellingen kunnen blijven organiseren.

  01-05-2016

Ga terug