Word dan nú Vriend van Amersfoorts Theater Terras!

Amersfoorts Theater Terras bestaat uit een kleine groep vrijwilligers, die veel vrije tijd steken in het selecteren van voorstellingen, zoeken van locaties en begeleiden van artiesten. Daarvoor hebben wij jouw steun nodig!

Natuurlijk komt de liefde van twee kanten. Wij stellen onze Vrienden altijd als eerste op de hoogte van het programma en nieuwtjes en iedere financiële Vriend ontvangt twee consumptiebonnen voor een drankje op ons terras.

Nieuwe Vrienden verwelkomen we graag. Vul de Vriendenkaart in die verkrijgbaar is bij iedere voorstelling of stuur een e-mail naar vrienden@theaterterras.nl. Al met een jaarlijkse donatie van minimaal € 25 mag je je Vriend noemen van het Amersfoorts Theater Terras.

Wist je dat Stichting Zomertheater Amersfoort de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen, is de gift 150% aftrekbaar.

Wil je de Vriendschap beëindigen? Stuur dan een mail naar vrienden@theaterterras.nl en we stoppen met het afschrijven van jouw bijdrage.

TIP: Meld je hieronder aan voor de Nieuwsbrief van Theater Terras: altijd het laatste nieuws over onze voorstellingen met routebeschrijving naar de locatie.