Zonnige herinneringen aan mooi seizoen


Cees de Vries

Zonnige herinneringen aan mooi seizoen


Cees de Vries

Zonnige herinneringen aan mooi seizoen


Cees de Vries

De zomer is voorbij en daarmee het seizoen van Theater Terras. Met Joan Català als uitsmijter tijdens een zonnig Spoffin, kijken we terug op een zomer met vier mooie avonden. De voorstellingen waren bijzonder, de locaties zeer verrassend.

Met het afscheid van de zomer komt voor Theater Terras ook het afscheid van onze programmeur en onze penningmeester. We willen Claudia en Corné enorm bedanken voor hun inzet in de afgelopen (vele) jaren. We verwelkomen Mirte Droogers als kersverse en enthousiaste programmeur. Zij heeft ervaring opgedaan bij Spoffin en we zijn ervan overtuigd dat zij voor ons voorstellingen vindt waar je blij, ontroert, verrast of stil van wordt. Ter vervanging van penningmeester Corné zijn we naarstig op zoek naar iemand die kritisch en gedreven onze inkomsten en uitgaven beheert.

Gezocht: gedreven PENNINGMEESTER met een hart voor locatietheater
Ben jij de man of vrouw die nauw betrokken wil zijn bij Theater Terras en voor onze werkgroep de verantwoordelijkheid wil dragen voor de centen? Lees dan snel de profielschets van deze vrijwillige functie onder de knop vacature en neem contact op met onze voorzitter: Sabine Drost, e-mail sabine@theaterterras.nl.

Ben je zelf niet de juiste persoon, maar ken je wel iemand die geschikt is? Tip ons dan!

Theater Terras bier bij Hop
Wil je nog even genieten tijdens een mooie herfstdag, ga dan na Bierwinkel Hop in de Krommestraat. Daar vind je nog heerlijk dunkel weiss Theater Terras-bier. Lekker om zelf op te drinken of cadeau te geven.

Voorbereiden nieuwe seizoen
De evaluatie is achter de rug, de afsluitende borrel voor de vrijwilligers komt eraan en het jaarbeeld ter verantwoording aan de gemeente wordt gemaakt. We gaan vol enthousiasme aan de slag om in 2016 weer vier zomerse zaterdagavonden voor je te organiseren!

  04-10-2015

Ga terug