Kaaos Kaamos
PRAKTISCHE INFORMATIE:
zaterdag 30 juni 2018 21u00
> , Noorderkroon

To reach the sky

Samen proberen ze beter te zijn: ‘to reach the sky’. Deze zes acrobaten zijn beslist niet hetzelfde: ze spreken niet eens dezelfde taal. Kaaos Kaamos onderzoekt de spanning tussen jezelf zijn en samen zijn. Zes sterke karakters in een zoektocht naar een gemeenschappelijke taal, het lichaam; een gemeenschappelijk ritueel, het eten; een gemeenschappelijk symbool, magnesium. 


Rondom de voorstelling

We hebben een bar waar je een uur voor en na de voorstelling terecht kunt voor thee, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ook IJs van Vitelli is present. Bij de vrolijke ijscokar kun je kiezen uit bijzondere smaken zelfgemaakt ijs. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Vandaag is dat Arno Mijnten. 


Toegang: vrij!

Voor onze voorstellingen hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in een mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.Een voorproefje (video)
Website Kaaos Kaamos